Psycholoog Haarlem

Praktijk van Wilma Ferwerda
bg

Relatietherapie - Psycholoog Haarlem

Relatieproblemen bestaan er in allerlei soorten en maten. Jullie zijn bijvoorbeeld helemaal of een beetje uit elkaar gegroeid, voelen geen contact meer of jullie maken steeds heftig of kibbelend ruzie of de één is steeds boos op de ander en de ander trekt zich terug. De kern van de problemen is echter vaak hetzelfde, jullie kunnen geen contact (meer) met elkaar krijgen en eigenlijk is dat wat je (weer) het liefste wilt. Je veilig, geliefd en liefdevol bij de ander voelen.

Misschien hebben jullie of heeft één van jullie al van alles geprobeerd, maar verandert er niet veel of niets. Of misschien zie je de eerste scheurtjes ontstaan en wil je er iets aan doen voor het te laat is.

Voor al deze relatieproblemen en stadia ben je welkom bij mij om er met mij vanuit mijn deskundigheid en ervaring naar te kijken. Ik heb jaren ervaring in mijn eigen praktijk met stellen en individuen als het gaat om relaties en ook in mijn persoonlijke leven heb ik veel ervaring opgedaan met relaties.

Kijk voor de tarieven voor relatietherapie bij praktische informatie.

Aanmelden / aanvullende informatie opvragen

Je kunt je op meerdere manieren aanmelden bij mijn praktijk Psycholoog Haarlem. Je kan mij zowel telefonisch bereiken als via het contactformulier van deze website. Wanneer je het contactformulier gebruikt, dan ontvang je altijd binnen 24 uur een reactie van mij.

Ga hier naar het contactformulier van Psycholoog Haarlem: online contactformulier - Psycholoog Haarlem


Tags: relatietherapie, relatieproblemen, liefde, haarlem

Psycholoog Ferwerda in Haarlem

Wilma Ferwerda

  • Geregistreerd psycholoog
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen