Psycholoog Haarlem
telefoonnummer psycholoog haarlem 06 - 2732 5201
e-mailadres psycholoog haarlem info@psychologe-haarlem.nl
psycholoog Jansweg Haarlem Jansweg 40, 2011KN Haarlem
banner psycholoog Haarlem

Relatietherapie - Psycholoog Haarlem

Relatieproblemen bestaan er in allerlei soorten en maten. Jullie zijn bijvoorbeeld helemaal of een beetje uit elkaar gegroeid, voelen geen contact meer of jullie maken steeds heftig of kibbelend ruzie of de één is steeds boos op de ander en de ander trekt zich terug. De kern van de problemen is echter vaak hetzelfde, jullie kunnen geen contact (meer) met elkaar krijgen en eigenlijk is dat wat je (weer) het liefste wilt. Je veilig, geliefd en liefdevol bij de ander voelen.
Misschien hebben jullie of heeft één van jullie al van alles geprobeerd, maar verandert er niet veel of niets. Of misschien zie je de eerste scheurtjes ontstaan en wil je er iets aan doen voor het te laat is.

Voor al deze relatieproblemen en stadia ben je welkom bij mij om er met mij vanuit mijn deskundigheid en ervaring naar te kijken. Ik heb jaren ervaring in mijn eigen praktijk met stellen en individuen als het gaat om relaties en ook in mijn persoonlijke leven heb ik veel ervaring opgedaan met relaties.

De visie en werkwijze die ik hanteer en waar ik in opgeleid ben, zijn Voice Dialogue, Emotionally Focused Couple Therapy (EFT) en de Tantra. Ook spelen de ideeŽn van Ingeborg Bosch, Past Reality Integration een belangrijke rol in de begeleiding die ik geef. Ik heb daar mijn eigen aanpak in ontwikkeld, die qua proces het meeste aansluit bij de EFT, vooral omdat de EFT bestaat uit duidelijk te bewandelen stappen. Als je daar wat meer over wil weten, raad ik je aan het boek van Sue Johnson (de grondlegster van de EFT) 'Hou me vast' te lezen. Kenmerkend aan de methode is dat je heel secuur gaat zoeken naar het patroon waaruit jullie communicatie bestaat en wat daaronder schuilgaat aan behoeftes, pijn en (onvervulde) verlangens. Jullie leren een andere manier van met elkaar praten en bij elkaar aanwezig zijn. Zo'n proces is intensief en kost tijd en aandacht (tussen de 12 en 20 sessies van anderhalf uur). MŠŠr het gaat jullie zelf en jullie relatie diepgaand veranderen. Het zijn eigenlijk drie therapieŽn in ťťn.


Kijk voor de tarieven voor relatietherapie bij praktische informatie.
 

 Aanmelden / aanvullende informatie opvragen

Je kunt je op meerdere manieren aanmelden bij mijn praktijk Psycholoog Haarlem. Je kan mij zowel telefonisch bereiken als via het contactformulier van deze website. Wanneer je het contactformulier gebruikt, dan ontvang je altijd binnen 24 uur een reactie van mij. 
 
Ga hier naar het contactformulier van Psycholoog Haarlem: online contactformulier - Psycholoog Haarlem
 
NVPA-geregistreerd
Vergoedingen mogelijk
Afspraak binnen 8 weken

Heb je nog vragen?

psycholoog Haarlem contact

Psycholoog Haarlem is aangesloten bij:
nvpa nederlands verbond psychologen en psychosociaal therapeuten

Deel mijn website: