Psycholoog Haarlem
telefoonnummer psycholoog haarlem 06 - 2732 5201
e-mailadres psycholoog haarlem info@psychologe-haarlem.nl
psycholoog Jansweg Haarlem Jansweg 40, 2011KN Haarlem
banner psycholoog Haarlem

Mijn blog

Hieronder vind je een overzicht van mijn meest recente blog berichten. Klik op een titel om het desbetreffende artikel te lezen. Voor een overzicht van alle door mij geplaatste blogberichten op deze website klik je hier.

22 Sep 2018 - Gemeenschapszin
Vandaag voor het eerst in mijn nieuwe eigen praktijk in Haarlem aan het werk. Ik ben vol verwachting . Ik voel me net als de ruimte die nog niet helemaal ingericht is. Het kan nog veel kanten op, er kan nog van alles bij, maar het is nog open wat precies. De toon is wel gezet. Rustige, natuurlijke kleuren. Duurzaam of gerecycled. Geen poespas of namaak. Een metafoor voor de begeleiding die ik geef, vanuit een authentieke relatie met mijn cliënt(en) .
Wat er al wel duidelijk is, is dat ik me in het schrijven van deze tweewekelijkse stukjes wil richten op relaties, intimiteit, seksualiteit en nieuwe relatievormen. De vreugde en de moeite daarin, het stromen en het vastlopen. Gedurende ons hele leven zijn de relaties die we onderhouden vaak de belangrijkste bron van geluk en ongeluk. De relatie met onze ouders, kinderen, geliefden, maar ook met vrienden, vriendinnen, familie, collega’s en buren. Voor mij is dit onderwerp zo interessant dat ik er mijn werk van heb gemaakt. Ik heb er veel over geleerd en heel veel ervaring in opgedaan. Ik wil die ervaring heel graag delen, met jullie, mijn lezers.
Soms schrijf ik vanuit eigen ervaring, soms aan de hand van ervaringen van anderen of anekdotes. Graag krijg ik daarover feedback of suggesties van jullie, zodat ik jullie ook zo goed mogelijk van dienst kan zijn. Er worden al zoveel van dit soort stukjes geschreven, dus ik hoop dat als het een wisselwerking wordt, jullie echt iets krijgen waar je wat aan hebt.
Wat ik hoop is dat ik elke twee weken iets kan schrijven wat de moeite van het lezen waard is. En wat ik hoop is dat, als dat niet zo is, jullie mij dat laten weten. Wederzijdse openheid met respect voor ieders eigenheid. Dat is alvast een mooie en uitdagende opdracht voor deze en alle andere relaties die we aangaan.
Ik hoor graag van jullie!
Geplaatst op 11 May 2015 door Wilma

<< Vorige ... 2 ... 4 ... 6 ... 8 ... 10 ... 12 ... 14 ... 16 ... 18 ... 20 ... 22 ... 24 ... 26 ... 28 ... 30 ... 32 ... 34 ... 36 ... 38 ... 40 ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 Volgende >>

NVPA-geregistreerd
Vergoedingen mogelijk
Afspraak binnen 8 weken

Heb je nog vragen?

psycholoog Haarlem contact

Psycholoog Haarlem is aangesloten bij:
nvpa nederlands verbond psychologen en psychosociaal therapeuten

Deel mijn website: